BLOGI

Elän unelmaani. Elämänmuutoksen myötä rohkaistuin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni sisustussuunnittelijan opinnoista. Valmistuin ja toteutan itseäni sisustussuunnittelijana. 

Ideoita sisustamiseen saan luonnosta, arkkitehtuurista, kiireettömistä aamuista, väreistä ja ihmisistä. Valokuvaaminen on yksi rakkaimmista harrastuksistani ja usein huomaan katsovani maailmaa linssin läpi hakien mielenkiintoisia kuvakulmia.

Kainuulaisena luonto on minulle erittäin tärkeä asia. Sinisenä siintävät vaarat, veden loiske järven rannalla, marjamättäät ja linnunlaulu. Näistä asioista saan itselleni iloa ja energiaa elämääni. Luonnolla on myös taipumus rauhoittaa ja selkiyttää ajatuksia. 

Puu on minulle hyvin rakas materiaali, koska perheessämme on puusepänverstas. Kasvoin kuvaannollisesti katsoen purun keskellä ja imin itseeni puun tuoksua. Nuo tuoksut seuraavat minua vieläkin ja saavat minut palaamaan lapsuuden maisemiin.

Teen työtäni intohimolla ja kuuntelen herkällä korvalla, jotta voin tarjota Sinulle, asiakkaani, vain parasta palvelua.

Tervetuloa mukaani sisustamisen maailmaan!

Tehdään yhdessä unelmiesi tila!

Terveisin Maarit


AJANKOHTAISTA

Klikkaa tekstiä tai kuvaa lukeaksesi aiheesta lisää. 

Tekstit ja kuvat: Maarit Heikkinen

 

Viimeinen silaus talon päivittämiselle nykypäivään tapahtui jatkamalla talon rouheaa ja maanläheistä tyyliä molemmissa kerroksissa.

Tänään perjantaina on sateisen harmaata. Sadepisarat valuvat ikkunoita pitkin, tuuli tuivertaa nurkissa ja puut huojuvat tuulen mukana.

Tiesitkö, että voit ostaa sisustussuunnittelijalta myös osakokonaisuuksia kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman lisäksi.

© Sisustussuunnittelija Maarit Heikkinen. Puh. +358 50 597 0226. maarit.h.heikkinen@gmail.com. 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!