BLOGI

Elän unelmaani. Elämänmuutoksen myötä rohkaistuin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni sisustussuunnittelijan opinnoista. Valmistuin ja toteutan itseäni sisustussuunnittelijana. 

Ideoita sisustamiseen saan luonnosta, arkkitehtuurista, kiireettömistä aamuista, väreistä ja ihmisistä. Valokuvaaminen on yksi rakkaimmista harrastuksistani ja usein huomaan katsovani maailmaa linssin läpi hakien mielenkiintoisia kuvakulmia.

Kainuulaisena luonto on minulle erittäin tärkeä asia. Sinisenä siintävät vaarat, veden loiske järven rannalla, marjamättäät ja linnunlaulu. Näistä asioista saan itselleni iloa ja energiaa elämääni. Luonnolla on myös taipumus rauhoittaa ja selkiyttää ajatuksia. 

Puu on minulle hyvin rakas materiaali, koska perheessämme on puusepänverstas. Kasvoin kuvaannollisesti katsoen purun keskellä ja imin itseeni puun tuoksua. Nuo tuoksut seuraavat minua vieläkin ja saavat minut palaamaan lapsuuden maisemiin.

Teen työtäni intohimolla ja kuuntelen herkällä korvalla, jotta voin tarjota Sinulle, asiakkaani, vain parasta palvelua.

Tervetuloa mukaani sisustamisen maailmaan!

Tehdään yhdessä unelmiesi tila!

Terveisin Maarit


AJANKOHTAISTA

Klikkaa tekstiä tai kuvaa lukeaksesi aiheesta lisää. 

Tekstit ja kuvat: Maarit Heikkinen

 

Monen mieli halajaa kesällä kaupungista luonnon helmaan. Asiakkaani teki päinvastoin. Hän halusikin kesäkodin veden ääreltä. Koti löytyi sataman naapurista hyvien palvelujen ääreltä.

Luonnonvalolla on keskeinen asema elämässämme. Riittävä valo virkistää ja antaa energiaa. Luonnonvalon ansiosta värit hehkuvat, valo ja varjot leikkivät keskenään.

Luonnon valon lisääntyminen inspiroi, antaa energiaa ja piristää. Aurinko leikkii pinnoilla ja saa värit hehkumaan. Mieli halajaa tulevaan kesään!

© Sisustussuunnittelija Maarit Heikkinen. Puh. +358 50 597 0226. maarit.h.heikkinen@gmail.com. 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!